RE: Účetní fóra
Autor:
Taťána
vloženo:
27. 5. 2009 08:02:21
Zdravím Vás, Petro, bylo vytvořeno nové forum pro mzdové účetnictví. Nejsem kompetentní k odpovědi, ale Účetní svět se inovoval, stala se z něho Účetní kavárna, která se specializuje na účetnictví jako takové a vytvořili nový portál, který vyhovuje potřebám mzdového účetnictví, resp. se specializuje úžeji na mzdy a vše s tím spojené, nyní mu patrně běží "zkušebka" :)
Myslím, pokud se to ujme, je to dobrý nápad a mzdovky se mohou potkávat na "svém" portále, ono mzdové účetnictví je opomíjené a má se, alespoň co jsem poznala já, za nic moc - mzdy máte hotové za 2 dny a pak koukáte z okna, luštíte křížovky a volný čas proklevetíte ... Přála bych takovému vtipálkovi poznat práci mzdovky. Pravdou je to, že každá máme jiný styl práce, jiné klienty, jiné zaměstnance, jiné SW, jiné zkušenosti, ale právě ty zkušenosti nejsou vyzískané jen tím, že sedím v kanclu a co mi kdo řekne, to mi stačí ..., je to právě o sebevzdělávání, pokud chci být v obraze a kdo dělá práci poctivě, ví, co stráví času nad knihami, odbornými časopisy, zákony, které se mění už snad rychleji než plyne čas ... :( Není výjimkou, že se schválí nový zákon a než vejde v účinnost, již se pracuje na jeho novele a tak je to dokola ...Ale tak je to ve všech oborech, kde se pracuje se zákony a kdo chce být v obraze, musí chtě nechtě sledovat dění. Občas mívám pocit, že nemohu všechno obsáhnout, ale kolegyně z fora mne utěšila, že jen blbec ví všechno :)) Takže, přeji nám všem hodně štěstí a aby se "náš" portál rozjel k naší spokojenosti a dodatečně děkuji Účetnímu světu za dobrý nápad.
www.mzdovapraxe.cz
PS Nejsem propagátor, jsem "jen" mzdovka ;-)