http://www.myx.cz

Nejnovější příspěvky

Nejnovější příspěvky
RE: Vzdělávání a certifikace účetních
Autor: Jana Minková
vloženo: 28. 3. 2009 23:28:21
Může pracovat účetní jen na DPP nebo musí mít živnostenský list?
RE: Vzdělávání a certifikace účetních
Autor: Matesa
vloženo: 27. 3. 2009 17:01:02
Já jsem o certifikaci uvažovala také, ale bohužel ty roční poplatky, drahé materiály, dokonce poplatek za vystavení certifikátu. Můj názor je stejný jako psala Martina, hodně tím člověk získá. Ale kdybych byla certifikovaná účetní pracující pouze na živnost, jejstli by to někdo vůbec ocenil. Doufám, že by mi praxi uznali, mám za sebou necelých 5 let, pak 3 roky nic (mateřská) a nyní 1 rok živnost při mateřské.
RE: Sleva na dani na manželku a dítě
Autor: ***
vloženo: 27. 3. 2009 11:17:35
Zařazení: Daně z příjmů
Omlouvám se, že jsem dotaz dal do špatného tématu.
Sleva na dani na manželku a dítě
Autor: ***
vloženo: 27. 3. 2009 11:16:23
Zařazení: Daně z příjmů
OSVČ, v 9/08 přerušené podnikání a do konce roku neměl jiný příjem. Má nárok na slevu na dani za manželku ve výši 24840,- a na dítě 10680,- nebo jen na poměrnou část tj. za 9 měsíců? Děkuju za radu.
Vzdělávání a certifikace účetních
Autor: Martina
vloženo: 27. 3. 2009 11:09:33
Já si myslím, že certifikace by měla dát člověku víc než kurz účetníctví. Protože,co se týká její obsahové náplně není to jen účetnictví,ale i daně,právo atd.Řekla bych, že ani na vysoké škole se tyto předměty tak hluboce neprobírají. Sama o ní uvažuji. Jen kdybych věděla, zda by mi uznali praxi a také,kdyby byly materiály o kousíček levnější.Ale co se týče vědomostí,určitě díky certifikaci člověk hodně získá. Připojí se někdo k diskusi?
vzájemný zápočet v AJ
Autor: Lucie
vloženo: 26. 3. 2009 12:48:07
Předem moc děkuji za zaslání :)
RE: Náhrada OSVČ
Autor: Andrea
vloženo: 26. 3. 2009 11:25:41
diskuse: Náhrada OSVČ
A kdo má mít těch 14 dnů nemoci ten zaměstnanec nebo OSVČ? Zaměstnanec dostane od OSVČ celých 14 dnů proplacených náhradou a OSVČ si 50% odečte z pojistného za ten měsíc, ve kterém náhradu vyplatil.
prodej os. auta v majetku firmy
Autor: Merclová Vlasta
vloženo: 25. 3. 2009 19:04:53
Můžete uplatnit do výdajů zůstatkovou cenu a po prodeji daní příjem z prodeje.
Zasílání témat mailem
Autor: Barbora Mrkvanová - Účetní kavárna
vloženo: 25. 3. 2009 14:03:08
Dobrý den, děkuji Vám za Vaše podnětné příspěvky. Nezbývá mi, než s Vámi souhlasit. Požadovanou funkcionalitu již vedeme v požadavcích na další rozvoj portálu (mimochodem pro Vás připravujeme mnoho dalších nových zajímavých funkcí a služeb) a měla by být k dispozici v další verzi portálu a to nejpozději k 1. 7. 2009. Prosím tedy prozatím o trpělivost, o nových funkcích portálu a jejich využití budeme průběžně informovat na hlavní stránce portálu a rovněž v redakčním blogu. Přeji hezký den. Barbora Mrkvanová (redakce portálu Účetní kavárna)
RE: RE: Daňová evidence - nositelé nákladů
Autor: B.
vloženo: 25. 3. 2009 12:53:34
Zařazení: Účetní software
..tyto požadavky splňuje software POHODA
|< < 1 2 3 1097 1098 1099 1100 1101 1155 1156 1157 > >|

Diskutujte s kolegy

Přidávat diskusní příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Staňte se jedním z nich! Získání osobních přihlašovacích údajů k portálu Vám zabere pouze pár vteřin viz stránka Registrace.

Předplatné

Nemáte ještě předplatné?
Chcete mít přístup k více než 10 000 dokumentů z účetní, daňové, mzdové a právní problematiky? Nabízíme vám dva typy předplatného s různými produktovými balíčky:

Účetnictví pro firmy

Účetnictví pro neziskový sektor